CATERING PENTRU SCOLI

Copii sănătoși, copii fericiți.

Misiunea noastră este aceea de a invata copiii sa aibă o relație sănătoasă cu mancarea. Prin meniurile pe care le oferim, le punem la dispoziție combustibilul de care au nevoie pentru a crește sănătoși și pentru a răspunde cu succes cerințelor educaționale din prezent și viitor. Credința noastra este că toți copiii ar trebui să aibă acces zilnic la alimente sănătoase și proaspete.

Colaborăm direct cu fermierii locali și comercianții de alimente ecologice pentru a ne asigura că toți elevii se bucura de ingrediente proaspete.

Suntem pasionați de ceea ce facem și punem suflet în fiecare masă pe care o creăm. Rezultatul se traduce în cel mai bun serviciu de catering pentru școli private disponibil în acest moment pe piață.

ȘCOLI ȘI GRĂDINIȚE

Putem concepe, pregăti și furniza servicii complete pentru mesele oricărui tip de școală. Putem pregăti alimentele fie la sediul dumneavoastră, fie le putem livra la o ora stabilită în prealabil.

ȘCOLI CU PROGRAM PRELUNGIT

Putem oferi mese complete sau gustari pentru orice tip de activitate care are loc după terminarea programului normal al școlii, fie în cadrul școlii dumneavoastră, fie în altă unitate. Alimentele pot fi furnizate atât calde, cât și reci, în funcție de cum este necesar.

TABERE DE VARĂ

Vă pregătiți pentru organizarea unor tabere și ateliere de vară? Putem fi cea mai sănătoasă și fericită alegere pentru furnizarea mâncării. Ne asigurăm că echipa dumneavoastră este hrănită și fericită indiferent de locul în care vă aflați.

FACULTĂȚI

Nu uitați de cei care lucrează în fiecare zi pentru a oferi cunoștințele necesare succesului copiilor noștri. Putem oferi servicii culinare pentru profesorii dumneavoastră care vor fi pe placul acestora.