Povestea noastră

Fitocracy este o companie de catering condusă de o echipă extrem de talentată și creativă de experți în nutriție și gătit care se asigura permanent că niciun detaliu nu trece neobservat.

Misiunea noastră este aceea de a crea și servi mâncare delicioasă, hrănitoare, cu un serviciu excelent.

Abilitățile și cunoștințele noastre ne permit să oferim o experiență extraordinară. Furnizăm doar alimente proaspete, locale și ecologice. Suntem specializați în planificarea, proiectarea și decorarea evenimentelor de până la 1.000 de persoane.

Avem o experiență bogată în domeniul culinar educațional și mediul corporate, oferind servicii de catering pentru toate tipurile de evenimente sociale și corporate, conferințe sau convenții.

Echipa noastră

NIKOS VORlas

Managing Partner

Nikos Vorlas are peste 20 de ani de experiență în conducerea cu succes a unor operațiuni la nivel multinațional, pe diverse piețe, în mai multe țări.

În ultimii 4 ani și-a desfășurat activitatea în Africa de Est, în calitate de director regional pentru Bluemarine Assets Holding, fiind responsabil cu implementarea strategiei de investiții și gestionarea unui portofoliu larg de proiecte de investiții în diverse sectoare de activitate. A fost implicat în dezvoltarea și gestionarea unor proiecte PPP la scară largă în colaborare cu oficiali guvernamentali de nivel înalt și parteneri internaționali din domeniul tehnologic.

Înainte de asta, Nikos a ocupat funcții de conducere în cadrul companiilor Star Food (membră a PepsiCo Group), Delta Group (membră a Nestle Group) și Tommy Hilfiger, având responsabilități la nivel național și regional pentru țările din Europa Centrală, Europa de Est și din Balcani. Nikos deține un MBA și o diplomă de licență în administrarea afacerilor.

Liviu Lambrino

Head Chef

Liviu Lambrino este un expert al artelor culinare contemporane cu peste 7 ani de experiență în domeniu și multiple nominalizări la premiul ”Best Romanian Chef” în cadrul HORECA Awards.

Chef Lambrino a obținut 4 medalii în cadrul unor competiții internaționale culinare în anul 2015 și a fost Private chef pentru Casă Regală a României (Principesa Margareta Foundation) cât și Head Chef în numeroase evenimente exclusiviste (WeDine,Snagov Club, Crowne Plaza, Stejarii Country Club – Regina Maria Events).

Pe lângă numeroasele sale apariții televizate și prezența constantă în media, Liviu are o experiență de peste 18 ani în domeniul relațiilor internaționale și al comunicării, deținând o diplomă de jurnalism din partea BBC radio. 

LARISA PETRINI

Nutrition Expert

Larisa Petrini este expertul internațional în sănătate și nutriție, care înțelege oamenii cu o viață aglomerată. În urmă cu șapte ani, renumitul bucătar Jamie Oliver a numit-o unul dintre ambasadorii săi pentru mișcarea Food Revolution.

Are peste 15 ani de experiență în formare și organizează seminarii și ateliere pentru adulți și copii care doresc să obțină mai multă vitalitate și energie și să afle despre sănătatea corpului lor înainte de a ajunge la medic. Cu alte cuvinte, să doarmă mai bine, să mănânce mai bine și să-și simplifice viața.

Îi place să-și dedice timpul, energia și cunoștințele pentru proiecte sociale ca profesor, consultant sau membru al organizațiilor non-profit care fac o lume mai bună.

Larisa este și editorialist pentru revistele Shape, Harper’s Bazaar, Elle si Thrive Global International.

CLIENTII NOSTRI

FITOCRACY FACE PARTE DIN GRUPUL DE COMPANII SUNMEDAIR

Testimoniale