CATERING PENTRU COMPANII

Iti ajutam business-ul sa strălucească

Înțelegem pe deplin importanța unui eveniment corporate care necesită o atenție deosebită pentru detalii și lucrăm împreună pentru a crea și gestiona o experiență unică la locului de muncă.

Oferim consultanta pentru personalizarea meniurilor, design-ului și serviciului, adaptate cerințelor și bugetului dumneavoastra.

SERVICIILE NOASTRE CORPORATE

Mic dejun & Coffee Bars

 

Fie că aveți o întâlnire matinală la micul dejun sau o sesiune de instruire informală, putem satisface orice cerință pe care o aveți și orice buget.

Prânzuri corporate

De la organizarea unui bufet pentru o întâlnire informală până la un prânz complet pentru sală de consiliu, vă ajutăm să scăpați de grija și stresul aferente asigurării divertismentului clienților sau al angajaților.

Evenimente pentru cină

Relaxată sau formală. Intimă sau distractivă. Noi creăm orice atmosferă dorită pentru acel eveniment special. Lăsați-ne să vă arătăm cum putem face ca evenimentul dumneavoastră să fie de neuitat.

Conferințe și ateliere

Mâncarea este întotdeauna detaliul care dă nota finală atelierelor sau conferințelor de succes. Ne asigurăm că toată lumea rămâne cu un gust bun după evenimentul dumneavoastră.

Mancare sanatoasa pentru birou

Vrei să schimbi calitatea meselor pe care le livrezi angajaților tăi? Putem oferi meniuri personalizate, in baza preferințelor dumneavoastra.

Mancare sanatoasa pentru fabrici

Sănătatea și productivitatea angajatilor dumneavoastra este foarte importantă. Putem oferi mese zilnice proaspete și hrănitoare direct la fabrica.