Cine a zis că mâncatul sănătos nu e distractiv? Suntem o companie care livrează meniuri sănătoase pentru copii și suntem foarte încântați să vă prezentăm astăzi câteva dintre secretele noastre în misiunea de a contribui la educația alimentară de înaltă calitate în rândul celor mici și celor mari, prin colaborarea noastră cu nutriționista Larisa Petrini și bucătarul nostru, Chef Liviu Lambrino.

La noi, ingredientele sunt cele mai importante. Folosim doar produse proaspete și de calitate superioară, aprovizionate din resurse locale pentru a ne asigura că micuții noștri primesc nutrienții de care au nevoie pentru a fi sănătoși și puternici. Avem grijă să evităm zahărul, aditivii alimentari, conservanții și coloranții artificiali, astfel încât să ne putem asigura că produsele noastre sunt 100% naturale și sănătoase.

Pentru a ne ajuta să creăm meniuri nutritive și delicioase, am colaborat cu nutriționista Larisa Petrini, care ne-a oferit consultanță în procesul nostru de dezvoltare a meniurilor. Ea ne-a ajutat să ne asigurăm că toate mâncărurile noastre sunt echilibrate din punct de vedere nutrițional și sunt potrivite pentru copii de toate vârstele.

De asemenea, suntem foarte mândri de colaborarea alături de bucătarul nostru Chef Liviu Lambrino, care pregătește mâncărurile noastre cu pasiune și talent. El folosește abilitățile sale culinare pentru a crea meniuri delicioase care vor fi pe gustul tuturor copiilor.

Toate meniurile noastre sunt gătite într-un mod sănătos și echilibrat, pentru a le oferi copiilor o alimentație sănătoasă și gustoasă. Suntem dedicați să le oferim copiilor cele mai bune alimente, care să le asigure o creștere sănătoasă și un stil de viață activ.

Însă cel mai important și mai real feedback vine de la colaboratorii și clienții noștri fericiți, pe care te invităm să îi urmărești în interviurile de mai jos: